Information

Information     Forslag til ture     Forside     Mobilhome     Priser/bestilling

 

Camping Saint - Louis
er en særdeles god    campingplads. Pladsen er da også meget veldrevet med mange gode faciliteter. Campingpladsen har bl.a. swimmingpool med tilhørende børnepool. Der er Restaurant og Bar på pladsen. Ligesom der kan dyrkes volleyball, mini tennis, bordtennis og boule. 100 m fra pladsen findes et større supermarked hvor man også kan købe færdigretter med hjem.

Campingpladsen har plads til ca. 200 enheder, hvoraf ca. 50 % er reserveret til mobilhome. Pladsen er beliggende på en mindre bjergskråning således er det muligt at se ud over Cannes bugten.

Ved indgangen til pladsen er alle aktiviteter placeret, der er bl.a. en Tv-stue og en hule hvor de unge samles til fælles hygge om aftenen.

I sæsonen arrangerer campingpladsen underholdning for alle om aftenen, show, dans tryllekunst o.s.v.

 

 

 

 

 


Tæt ved alt

Pladsen ligger kun 5 km fra stranden, og der er 8 km til centrum af Cannes. Har man ikke lyst til at køre er der flere busstop ved pladsen, og forbindelser til både Cannes og Grasse.

Cote d'Azur er fuld af spændende udflugtsmuligheder. Se f.eks. i Turen går til Sydfrankrig, eller lån Rejsen rundt i Provence - men brug 2 €. og køb Michelins kort over området. Så er det nemt at finde rundt også til de lidt mindre steder.

 

 

 

Henrik & Pia Laursen   |   Drastrup Skovvej 16   |   9200  Aalborg SV   |   20 66 20 60   |   laursen@home4.gvdnet.dk